Wednesday, September 28, 2016

Healing er naturlig ! det er en form for kommunikasjon !


For meg healing skal være så naturlig som mulig ... og bør gis i en mest naturlige mulig måte. På den måten healing nesten oppfattes og oppleves som en dagligdags affære blant folk i et naturlig miljø. Som sådan, etter en frokost tid eller ettermiddags sammenstund. 
Jeg kan "kommunisere" healing når en eller to forespør om det.
Og når det skjer vil jeg, i beste evne utføre dette i den mest naturlige og forståelig måte, det er mulig å gjøre.
 Ikke anstrengende, men rolig.
 For meg er healing en spesiell form for kommunikasjon, og som kommunikasjon, er det en kunst. Jeg er ivrig med å anbefale alle å lære kunsten for sin egen utvikling.

 Gjør healing på deg selv, og være tålmodig og være klar i ditt sinn og hjerte at du kan gjøre noe godt til deg selv.

Healing som involverer andre..
 Fordi det skal formidles på en forståelig, naturlig og to-veis .. det betyr at du bør ordne slik at mottakeren kan forstå at hun bør være tilstede i seg selv. Hun trenger å åpne litt, at hun lytter (eller  med sanser være tilstedeværende) og uten høye forventninger. Ingenting er mystisk, bare naturlig,  
Det er healing det !

Når du er tilstede, så betyr det å være bevisst til stede i din egen kropp og sinn. 
Noen får en tidlig respons, noen vil ikke få respons. Det er helt greit det !
 Opplevelse samt fysisk reaksjon varierer fra individ til individ.

Du kan oppleve i ditt sinn, i ditt hjerte, eller helt innerst inne i din sjel noe som er vakker, varm, naturlig og fint, forandring kan skje både på subtilt eller fysisk,  eller ingenting i det hele tatt.
Noen få et plutselig behov for å gråte ... dette kan forventes. 
Prøv å heale degselv og lære å være tålmodig. Ta en hånd på skulderen din, kjenn varmen, og vær god i dine tanker om degselv. Dette er en del av healing-prosessen. Du er
en del av universet, så du må lære tålmodighet, ydmykhet og kjærlighet. Gir deg-selv en sjanse
ta på deg selv med den varme  healende hånd du har ! :)

 Hvile hodet mens en subtil prosess som skjer inne i deg og rundt deg. Drikk vann etter healing. Dette er har et symbolisk verdi. Vann er krystallklart, naturlig og rensende.
Helt til slutt....
Universet vet hva som er best for deg og for alt rundt oss .. Ikke prøver å forstå så mye, for det er ikke så lett å forklare, men først og fremst bare oppleve det.... en tanke eller et svar kan komme senere ....
Og husk at healing er avslappende, forfriskende og givende.
Healing er touch, eller sende god intensjon til den andre. Det er en kommunikasjon fra hjerte til hjerte, fra hjerte til sjel!




No comments:

Post a Comment